SMART HOME by Pieter De Muynck 

100% Dimbare LED verlichting

Kies voor ieder moment van jouw dag de juiste sfeer met de 100% dimbare warm witte led verlichting of ga voor een extra tintje kleur in je leven en kies voor accent met de RGBW led spots of strips. 

Eenvoudige bediening

Bijna alles gebeurt zonder dat u er zelf nog hoeft over na te denken, Maar wil u toch net een andere sfeer of toch de zonewering in een andere stand. Dan is er steeds de Loxone Touch standaard bediening. 

Comfort temperatuur 

De ideale comfort temperatuur in elke ruimte zonder zorgen. 

Het binnen klimaat beheren wordt een koud kunstje, stel per ruimte je comfort temperatuur in en je huis weet wanneer het moet en mag verwarmen of koelen. zo heb je steeds een aangenaam binnen klimaat en bespaar je ook nog op de energie factuur! 

Zonnewering op automatische piloot

Laat je huis niet oververhitten! De Automatische zonnewering houd de zon buiten als het binnen te warm wordt.

LEARN MORE

Zonnewering op automatische piloot

Laat je huis niet oververhitten! De Automatische zonnewering houd de zon buiten als het binnen te warm wordt.

Of je nu voor rolluiken, screen's of blinden kiest met een Loxone smart home heeft u geen zorgen over de bediening. Deze zal automatische werken zodra u de ruimte verlaten heeft, en voorkomt u oververhitting.

Demo

Laat je overtuigen van de voordelen van het Loxone smart home systeem en bezoek de demo woning. Of contacteer ons om een referentie project te bezoeken.